Gasten maken de muziek in ons restaurant!

In 2013 openden wij ons vleesrestaurant op Katendrecht. Ons doel: absolute kwaliteit zonder toeters en bellen. C.E.O baas van het Vlees… de naam zegt genoeg!

Wij serveren enkel het beste vlees. In 2015, 2017 en 2022 werden we zelfs uitgeroepen tot “beste vleesrestaurant van Nederland” via de HEERLIJK Restaurant Awards.

Het vlees bereiden we op onze Broiler, een Amerikaanse grill die verwarmd wordt tot 1.300 graden Celsius. Hierdoor krijgt het vlees een krokant laagje waardoor het heerlijk knispert als je erin snijdt. Al je zintuigen worden geprikkeld.

Ook die van mij als ik heel soms stil sta in onze overvolle zaak. Drukte, enthousiasme van onze gasten, iedereen genietend van een puur stukje vlees en lekkere wijn in zijn glas. Dan ben ik trots op wat ik samen met mijn team bereikt hebben. Blij met onze gasten die voor ons “de muziek maken” in ons restaurant.

Kom gezellig eens langs in ons restaurant en ik vertel je graag meer over onze filosofie en producten.

Mario
C.E.O

Vlees ‘op Katendrecht’!

Dat is waar het bij ons om draait… vlees! Smaakvol bereid met als uitgangspunt pure kwaliteit van Black Angus runderen. Hormoonvrij vlees, 100% gegarandeerd. In de laatste levensfase van de runderen zorgt een maïsdieet voor zeer mooie vetadertjes door het vlees, wat zorgt voor een ongeëvenaarde malsheid en sappigheid. We serveren enkel de kwaliteit ‘norm prime’… de hoogste marmering… de mooiste smaak!

De pure manier waarop wij ons vlees bereiden zorgt ervoor dat de smaak in het vlees optimaal tot zijn recht komt. We grillen maar liefst op een temperatuur van zo’n 1.300 graden Celcius. Het vlees schroeit daardoor van buiten razendsnel dicht en wordt als het ware ’gepoft’. Deze Amerikaanse grill, de Broiler, zet net zoals wij een onvoorwaardelijke kwaliteitshandtekening onder het vlees dat u bij ons eet.

Prijzen in wijnen!

Dat is waar het bij ons om draait… vlees! Smaakvol bereid met als uitgangspunt pure kwaliteit van Black Angus runderen. Hormoonvrij vlees, 100% gegarandeerd. In de laatste levensfase van de runderen zorgt een maïsdieet voor zeer mooie vetadertjes door het vlees, wat zorgt voor een ongeëvenaarde malsheid en sappigheid. We serveren enkel de kwaliteit ‘norm prime’… de hoogste marmering… de mooiste smaak!

De pure manier waarop wij ons vlees bereiden zorgt ervoor dat de smaak in het vlees optimaal tot zijn recht komt. We grillen maar liefst op een temperatuur van zo’n 1.300 graden Celcius. Het vlees schroeit daardoor van buiten razendsnel dicht en wordt als het ware ’gepoft’. Deze Amerikaanse grill, de Broiler, zet net zoals wij een onvoorwaardelijke kwaliteitshandtekening onder het vlees dat u bij ons eet.