Dat is waar het bij ons om draait… vlees! Smaakvol bereid met als uitgangspunt pure kwaliteit van Black Angus runderen afkomstig van de Creekstone Farms in Texas (Amerika). Hormoonvrij vlees, 100% gegarandeerd. In de laatste levensfase van de runderen zorgt een maïsdieet voor zeer mooie vetadertjes door het vlees. We serveren enkel de kwaliteit ’norm prime’… de hoogste marmering… de mooiste smaak!

Bij ’ons vlees’ gaat het ook om het bereiden. De pure manier waarop we dat doen zorgt ervoor dat de smaak in het vlees optimaal tot zijn recht komt. We grillen maar liefst op een temperatuur van zo’n 1.300 graden Celcius. Het vlees schroeit daardoor van buiten razendsnel dicht en wordt als het ware ’gepoft’. Deze Amerikaanse grill, met de naam Broiler, zet net zoals wij een onvoorwaardelijke kwaliteitshandtekening onder het vlees dat u bij ons eet.

Prijzen in wijnen?

Jazeker… zo doen we dat bij C.E.O baas van het vlees. De wijnen zijn stuk voor stuk ‘eerste-prijs-winnaars’. Neem een kijkje in onze wijnkaart, dat is zeker de moeite waard!

Smakelijk en goed passend bij al onze gerechten, van vlees tot vis, van zoet tot kaas. Daarbij is de sortering op onze wijnkaart ook lekker gemakkelijk… ‘op prijs’!