Gasten maken de muziek
in ons restaurant!

In 2013 openden wij ons vleesrestaurant op Katendrecht. Ons doel: absolute kwaliteit zonder toeters en bellen. C.E.O. baas van het vlees… de naam zegt genoeg!

Wij serveren enkel het beste vlees. In 2015 werden we zelfs uitgeroepen tot “beste vleesrestaurant van Nederland”. Naast het Black Angus rundvlees uit Amerika, serveren we ook Angus uit Ierland en Kobe Wagyu beef uit Japan. In halve en hele portionering, voor ieder wat wils.

Het vlees bereiden we op onze Broiler, een Amerikaanse grill die verwarmd wordt tot 1.300 graden Celsius. Hierdoor krijgt het vlees een krokant laagje waardoor het heerlijk knispert als je erin snijdt. Al je zintuigen worden geprikkeld.

Ook die van mij als ik heel soms stil sta in onze overvolle zaak. Drukte, enthousiasme van onze gasten, iedereen genietend van een puur stukje vlees en lekkere wijn in zijn glas. Dan ben ik trots op wat wij, Mario en ik, samen met ons team bereikt hebben. Blij met onze gasten die voor ons “de muziek maken” in ons restaurant.

Kom gezellig eens langs in ons restaurant en ik vertel je graag meer over onze filosofie en producten.

Sharon en Mario

mario